Jens Dendoncker - Bang van Dendoncker (wachtlijst!)

Deze informatie is niet meer actueel!
Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om alle podia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma. Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' wordt in Bang van Dendoncker een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het ...

Wie

Jens Dendoncker

Wanneer

  • za 23 februari 2019
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 14,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Tickets

e-mail
info@ccdeadelberg.be

Info

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om alle podia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma. Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' wordt in Bang van Dendoncker een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een grote portie humor.

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om alle podia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma. Door menig jurylid en comedy-fan geprezen voor zijn hoge aaibaarheidsfactor en geloofwaardig, ijzersterk spel, brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid, maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' wordt in Bang van Dendoncker een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling beslist collectief in de armen zal sluiten.

Ook op tv is Jens niet meer weg te denken. Zijn verschijning in Hoe Zal Ik Het Zeggen?, Beste Kijkers en De Slimste Mens Ter Wereld werden goed gesmaakt.  Om maar te zeggen… het gaat snel met Jens Dendoncker, die nu in de voetsporen van de groten treedt!

De jonge Kempenzoon Jeroen Verdick zal het publiek opwarmen met een flitsend voorprogramma.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten