Sprookjes enzo - Passa il Tempo (4+)

Deze informatie is niet meer actueel!
Diep in het bos ligt een magische plek waar tijd groeit, geplukt en de wijde wereld ingestuurd wordt. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur. Het vuur vertelt de verhalen van geboren worden, spelen, groeien, liefhebben, ouder worden, doodgaan en opnieuw geboren worden. Een voorstelling over het verglijden van de tijd. Waar wacht je nog op? Reis met ons mee! We hebben zeeën van tijd. Trek ...

Wie

Sprookjes Enzo / Pietro Chiarenza

Wanneer

  • za 08 december 2018
    van 19.00 u tot 20.00 u

Prijs

€ 6,00

Waar

naam
Astridpark
adres
Adelbergpark3920 Lommel

Info

Diep in het bos ligt een magische plek waar tijd groeit, geplukt en de wijde wereld ingestuurd wordt. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur. Het vuur vertelt de verhalen van geboren worden, spelen, groeien, liefhebben, ouder worden, doodgaan en opnieuw geboren worden.
Een voorstelling over het verglijden van de tijd. Waar wacht je nog op? Reis met ons mee! We hebben zeeën van tijd. Trek je warme jas aan en geniet van steltlopen, manipulatie van vuur en vuurobjecten, jongleren, fysiek theater, acrobatie en vuursculpturen. Geschikt vanaf 4 jaar!


Diep in het bos ligt er een magische plek waar tijd groeit, geplukt en de wijde wereld ingestuurd wordt. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur.

Achter drie deuren bevinden zich een kind, een vrouw en een oude dame. Achter de eerste deur zit een kind, dat als luciferverkoopstertje overal vlammetjes zaait. Achter de tweede deur zit een vrouw die, als jonge luciferverkoopster, haar vurige momenten oogst. Achter de derde deur mijmert een oude dame, die verschroeide herinneringen koestert en verzamelt.

Het vuur vertelt de verhalen van geboren worden, spelen, groeien, liefhebben, ouder worden, doodgaan en opnieuw geboren worden. Een voorstelling over het verglijden van de tijd voor kinderen en volwassenen van iedere leeftijd. Waar wacht je nog op? Reis met ons mee! We hebben zeeën van tijd.

Het Prinses Astridpark, naast het Cultuurcentrum, is het decor voor de nieuwste fenomenale vuurwerkvoorstelling van Sprookjes enzo. Trek je warme jas aan en geniet van steltlopen, manipulatie van vuur en vuurobjecten, jongleren, fysiek theater, acrobatie en vuursculpturen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten