Pascale Platels Tet Talk

Deze informatie is niet meer actueel!
TET Talk gaat over hoe overleef ik mijn omgeving! Pascale Platel confereert over haar ontgroening in de manhaftige grootstad Gent en draait tussendoor een plaatje uit de soundtrack van haar jeugd. Pascale Platel lanceerde haar TET Talk tijdens de Gentse Feesten en het bleek meteen een schot in de roos. Elke avond een volle zaal en een publiek dat de typische combinatie van humor en daarachter ...

Wie

Pascale Platel

Wanneer

  • vr 19 april 2019
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

TET Talk gaat over hoe overleef ik mijn omgeving! Pascale Platel confereert over haar ontgroening in de manhaftige grootstad Gent en draait tussendoor een plaatje uit de soundtrack van haar jeugd. Pascale Platel lanceerde haar TET Talk tijdens de Gentse Feesten en het bleek meteen een schot in de roos. Elke avond een volle zaal en een publiek dat de typische combinatie van humor en daarachter verborgen ernst duidelijk kon waarderen.
Pascale Platel blijft je verrassen en charmeren. Eerder kreeg ze al al een signaalprijs en de Grote Theaterfestivalprijs. Ze blijft bovendien de meest ontwapenende podiumpersoonlijkheid van Vlaanderen.


TET Talk over hoe overleef ik mijn omgeving!

Dit is een simpel verhaal en het begint niet hier.
Het begint bij een meisje dat droomde van haar prins.
En anders? Geen spanders!
Ela! Heeft ze goud gevraagd, misschien?
Nee, dat niet, maar niets zo kwetsbaar als een meisje met dromen…

'Puttana, mi mostra il tettos!', speekelde hij in mijn gezicht.

Pascale Platel confereert over haar ontgroening in de manhaftige grootstad Gent en draait tussendoor een plaatje uit de soundtrack van haar jeugd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten