Theater Terra - Aladdin (6+) (wachtlijst!)

Deze informatie is niet meer actueel!
Treed binnen in de magische wereld van Aladdin! Een compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001-nacht en gemaakt door Theater Terra, dat vorig seizoen het prachtige De Kleine Zeemeermin in De Adelberg bracht. In een betoverde stad probeert Aladdin, een straatjongen met veel lef, een mooie Arabische prinses uit de handen van een tovenaar te redden. Met hulp van de ...

Wie

Theater Terra

Wanneer

  • za 30 maart 2019
    van 19.00 u tot 20.00 u

Prijs

€ 8,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Treed binnen in de magische wereld van Aladdin! Een compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001-nacht en gemaakt door Theater Terra, dat vorig seizoen het prachtige De Kleine Zeemeermin in De Adelberg bracht.

In een betoverde stad probeert Aladdin, een straatjongen met veel lef, een mooie Arabische prinses uit de handen van een tovenaar te redden. Met hulp van de geest uit een magische wonderlamp kan Aladdin ineens een machtige prins worden. Maar ook de tovenaar probeert de lamp met magische krachten in handen te krijgen. Om de prinses te redden en de tovenaar te verslaan moet Aladdin bewijzen dat hij het in zich heeft om een echte prins te worden!

In een ingenieus decor krijg je een familiemusical op hoogstaand niveau, met véél zang, schitterende muziek en levensgrote poppen.

Alle activiteiten