Theater Salibonani - Arabella (2,5+)

Deze informatie is niet meer actueel!
Arabella is een bijzonder meisje. Ze spreekt vele talen en kent vele kunstjes. Arabella heeft een glazen bol. Een toverbol! Samen met Pepe Bonito en hun muis Rittepetite reist ze de wereld rond. Arabella is een magische voorstelling met veel muziek, diabolo's en schimmenspel voor de allerkleinsten. Het publiek zit net als in een mini-circus mee in het prachtige decor. De verrassende ...

Wie

Theater Salibonani

Wanneer

  • zo 10 maart 2019
    van 14.30 u tot 15.30 u
  • zo 10 maart 2019
    van 16.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 6,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Arabella is een bijzonder meisje. Ze spreekt vele talen en kent vele kunstjes. Arabella heeft een glazen bol. Een toverbol! Samen met Pepe Bonito en hun muis Rittepetite reist ze de wereld rond. Arabella is een magische voorstelling met veel muziek, diabolo's en schimmenspel voor de allerkleinsten. Het publiek zit net als in een mini-circus mee in het prachtige decor. De verrassende combinatie van muziek, licht, poppen en toverkunst maken van Arabella een bijzondere theaterbelevenis voor klein én groot. Na de voorstelling kunnen kinderen en ouders zelf de muizenkunstjes van Rittepetite uitproberen.

Arabella is een bijzonder meisje. Ze spreekt vele talen en kent vele kunstjes. Samen met Pepe Bonito en hun muis Rittepetite reizen ze de wereld rond. Arabella heeft een glazen bol.  Een toverbol!

Arabella is een magische voorstelling met veel muziek, diabolo's en schimmenspel voor de allerkleinsten. Het publiek zit net als in een mini-circus mee in het prachtige decor. De verrassende combinatie van muziek, licht, poppen en toverkunst maken van Arabella een bijzondere theaterbelevenis voor klein én groot.

Na de voorstelling kunnen kinderen en ouders zich uitleven in een avontuurlijk parcours met jongleerballen,  een verzameling bijzondere muziekinstrumenten en de vervaarlijke loopbrug. Zo kun je zelf de muizenkunstjes van Rittepetite uitproberen. Fantastisch toch!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten