HNDRD & Min Hee Bervoets - One Limited Space

Deze informatie is niet meer actueel!
HNDRD is de nieuwe danscompagnie van choreografe Min Hee Bervoets. Voor One Limited Space werkt ze met acht dansers die de activiteit van de hersenen weergeven en verpersoonlijken. Wat is het verschil tussen het brein van een man en dat van een vrouw? Wat gebeurt er als ze 'samen' denken? Min Hee – bij het grote publiek bekend als jurylid/choreografe bij So You Think You Can Dance – zal de ...

Wie

HNDRD / Min Hee Bervoets

Wanneer

  • za 24 november 2018
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

HNDRD is de nieuwe danscompagnie van choreografe Min Hee Bervoets. Voor One Limited Space werkt ze met acht dansers die de activiteit van de hersenen weergeven en verpersoonlijken. Wat is het verschil tussen het brein van een man en dat van een vrouw? Wat gebeurt er als ze 'samen' denken?
Min Hee – bij het grote publiek bekend als jurylid/choreografe bij So You Think You Can Dance – zal de dag van de voorstelling een intensieve workshop geven aan leerlingen dans van de Kunstacademie Noord-Limburg. Eén van de leerlingen mag 's avonds meedansen in de voorstelling.

HNDRD is de nieuwe danscompagnie van choreografe Min Hee Bervoets. Voor One Limited Space, haar eerste voorstelling met HNDRD, werkt ze met acht dansers die de activiteit van de hersenen weergeven en verpersoonlijken. Wat is het verschil tussen het brein van een man en dat van een vrouw? Wat gebeurt er als ze 'samen' denken?

Min Hee Bervoets is bij het grote publiek vooral bekend als jurylid en choreografe van So You Think You Can Dance. Haar choreografieën werden gepresenteerd in Duitsland, Nederland, Brazilië, Verenigd Koninkrijk, … Daarnaast doceert ze hedendaagse dans op de Kunsthumaniora van Brussel en Antwerpen en geeft ze regelmatig workshops en stages in binnen- en buitenland.

De dag van de voorstelling zal Min Hee Bervoets een intensieve workshop geven aan leerlingen dans van de Kunstacademie Noord-Limburg. Eén van de leerlingen zal 's avonds meedansen in de voorstelling. 

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten