Peter Koelewijn & The Rockets

Deze informatie is niet meer actueel!
Halverwege de jaren '50 werd de band Peter & The Rockets opgericht. De Nederlander Peter Koelewijn is inmiddels een monument. Doorheen zijn muzikale carrière kon je hem vaak solo aan het werk zien of in gezelschap van andere bands. Nummers als Kom van dat dak af en Angeline m'n blonde sexmachine galmden ook in Vlaanderen veelvuldig door de boxen. Zestig jaar later grijpt hij graag nog eens ...

Wie

Peter Koelewijn

Wanneer

  • vr 26 oktober 2018
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 25,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Halverwege de jaren '50 werd de band Peter & The Rockets opgericht. De Nederlander Peter Koelewijn is inmiddels een monument. Doorheen zijn muzikale carrière kon je hem vaak solo aan het werk zien of in gezelschap van andere bands. Nummers als Kom van dat dak af en Angeline m'n blonde sexmachine galmden ook in Vlaanderen veelvuldig door de boxen.
Zestig jaar later grijpt hij graag nog eens terug naar zijn roots. Waar is de tijd…. Nostalgie met een stevige portie pop.

Halverwege de jaren '50 werd de band Peter & The Rockets opgericht, die enkele jaren later de monsterhit Kom van dat dak af scoorde. In de jaren '70 verscheen het nummer opnieuw in de hitparades, en geloof het of niet, ook later werd dat nog een keer herhaald.

De Nederlander Peter Koelewijn is een monument, die niet alleen met The Rockets op de planken stond. Doorheen zijn muzikale carrière kon je hem vaak solo aan het werk zien of in gezelschap van andere bands. Daarnaast verdiende hij zijn pluimen als producer. Ook in Vlaanderen bleef Koelewijn niet onbesproken. Nummers als Kom van dat dak af, Angeline m'n blonde sexmachine, Bonnie en Je wordt ouder papa galmden ook hier veelvuldig door de boxen.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zestig jaar later, met muziek als rode draad doorheen het muzikale leven van Koelewijn, grijpt hij graag nog eens terug naar zijn roots. Waar is de tijd…. Nostalgie met een stevige portie pop. Eentje om niet te missen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten