Rode Boom - Cerebro

Deze informatie is niet meer actueel!
Rode Boom, oftewel mentalist Kurt Demey, nodigt ons uit om na te denken over de overtuigingen waarop we ons vertrouwen bouwen. Hij verkent samen met het publiek onze gedragingen en gewoontes. Worden we gemanipuleerd? Gebruiken of misbruiken politiek en marketing ons via nieuwe mentale technieken? In Cerebro mogen ook de toeschouwers met mentalisme experimenteren. Deze interactieve ...

Wie

Rode Boom

Wanneer

  • vr 16 november 2018
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 14,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Rode Boom, oftewel mentalist Kurt Demey, nodigt ons uit om na te denken over de overtuigingen waarop we ons vertrouwen bouwen. Hij verkent samen met het publiek onze gedragingen en gewoontes. Worden we gemanipuleerd? Gebruiken of misbruiken politiek en marketing ons via nieuwe mentale technieken?
In Cerebro mogen ook de toeschouwers met mentalisme experimenteren. Deze interactieve voorstelling is dan ook een wervelwind vol verrassende ervaringen. Een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar manipulatie zich ophoopt tot een magische ervaring.

Rode Boom, oftewel mentalist Kurt Demey, wist vorig seizoen het Adelbergpubliek met verstomming te slaan. In Ongekende Evidenties viel het publiek van de ene verbazing in de andere en wist hij het 'toeval' uit te dagen. 

In Cerebro nodigt Kurt Demey ons uit om na te denken over de overtuigingen waarop we ons vertrouwen bouwen. Tegelijkertijd verkent hij samen met het publiek onze gedragingen en gewoontes.  Worden we gemanipuleerd? Gebruiken of misbruiken politiek en marketing ons via nieuwe mentale technieken?

Kurt Demey onthult wat verborgen blijft! In Cerebro blijft mentalisme niet alleen in handen van de mentalist, maar mogen ook de toeschouwers  ermee experimenteren.

Deze interactieve voorstelling is een wervelwind vol verrassende ervaringen, die je nieuwe lichamelijke en geestelijke capaciteiten laat ontdekken. Cerebro is een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar manipulatie zich ophoopt tot een magische ervaring.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten