Arsenaal/Lazarus - Muy Complicado

Deze informatie is niet meer actueel!
Muy Complicado is een wervelende, tragikomische voorstelling waarin vier spelers omgaan met het lijden van de mens als soort. De personages lijken weggelopen uit de films van de Spaanse cineast Pedro Almodovar. Met fel gekleurd pathos en drama boren ze een emotionele plek aan die groter is dan het leven zelf. De dingen des levens worden uitvergroot met maar één doel: (h)erkenning en troost. ...

Wie

't Arsenaal / Lazarus

Wanneer

  • za 27 oktober 2018
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Muy Complicado is een wervelende, tragikomische voorstelling waarin vier spelers omgaan met het lijden van de mens als soort. De personages lijken weggelopen uit de films van de Spaanse cineast Pedro Almodovar. Met fel gekleurd pathos en drama boren ze een emotionele plek aan die groter is dan het leven zelf. De dingen des levens worden uitvergroot met maar één doel: (h)erkenning en troost.

Muy Complicado is een wervelende, tragikomische voorstelling waarin vier spelers omgaan met het lijden van de mens als soort. De personages lijken weggelopen uit de films van de Spaanse cineast Pedro Almodovar.

Met fel gekleurd pathos en drama boren ze een emotionele plek aan die groter is dan het leven zelf. De dingen des levens worden uitvergroot met maar één doel: (h)erkenning en troost.

Het is voor mij ook niet gemakkelijk, hoor.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten