Raf Walschaerts - Biecht

Deze informatie is niet meer actueel!
Raf Walschaerts speelt al een half leven lang bij Kommil Foo, maar staat nu alleen op scène. Onverschrokken en moedig in de eenvoud. Maar vergis je niet. Ook al zet hij zich schrap, weert hij zich als een duivel in een wijwatervat, houdt hij krampachtig de schijn hoog … vergeefs. De bolster staat op barsten. Omarm hem. Toon hem de liefde. Hij is alleen. Alleen met zijn piano, gitaar en een ...

Wie

Raf Walschaerts

Wanneer

  • za 13 oktober 2018
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 18,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Raf Walschaerts speelt al een half leven lang bij Kommil Foo, maar staat nu alleen op scène. Onverschrokken en moedig in de eenvoud. Maar vergis je niet. Ook al zet hij zich schrap, weert hij zich als een duivel in een wijwatervat, houdt hij krampachtig de schijn hoog … vergeefs. De bolster staat op barsten. Omarm hem. Toon hem de liefde. Hij is alleen. Alleen met zijn piano, gitaar en een handvol sterke verhalen en songs… zijn verhaal.

Een half leven al speelt Raf bij Kommil Foo, nu staat hij alleen op scène. Onverschrokken zal hij zijn, die Walschaerts. Moedig in de eenvoud. Maar vergis je niet. De waarheid eist haar plek op. Ook al zet hij zich schrap, weert hij zich als een duivel in een wijwatervat, houdt hij krampachtig de schijn hoog … vergeefs. Hopeloos vergeefs. De bolster staat op barsten. Omarm hem. Toon hem de liefde. Hij is alleen. Alleen met zijn piano, gitaar en een handvol sterke verhalen en songs… zijn verhaal.

Biecht is hilarisch, absurd, ontroerend eerlijk en scherp, pure klasse!

Dit dacht de pers er alvast over:
Meer dan ooit kijkt hij het leven én de dood recht in de ogen. **** De Standaard
Raf Walschaerts beklijft en ontroert … **** (De Morgen)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten