Yevgueni - Tijd is alles, de theatertour

Deze informatie is niet meer actueel!
Tijd is merkwaardig. Het bepaalt ons leven, ook al sta je er nooit echt bij stil. De ontastbaarheid ervan is het thema van het zesde album van Yevgueni. De inspiratiebron van het album: de geboorte van Delrue zijn dochter en de onzekerheid van het woelige tijdperk waarin zij moet opgroeien. Dit thema en de bijhorende emoties leverde songschrijver Klaas Delrue een stortvloed aan inspiratie op ...

Wie

Yevgueni

Wanneer

  • vr 02 november 2018
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 20,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Tijd is merkwaardig. Het bepaalt ons leven, ook al sta je er nooit echt bij stil. De ontastbaarheid ervan is het thema van het zesde album van Yevgueni. De inspiratiebron van het album: de geboorte van Delrue zijn dochter en de onzekerheid van het woelige tijdperk waarin zij moet opgroeien. Dit thema en de bijhorende emoties leverde songschrijver Klaas Delrue een stortvloed aan inspiratie op met als logisch gevolg, de meest persoonlijke en actuele Yevgueni-voorstelling tot nu toe. Van ingetogen, akoestische pareltjes tot rock-'n-roll. Tijd is alles, maar dit concert wordt twee uur pure winst! Hartverwarmend, oerdegelijk en beklijvend.

Tijd is merkwaardig. Het bepaalt ons leven, ook al sta je er nooit echt bij stil. De ontastbaarheid ervan is het thema van het zesde album van Yevgueni. Welke tijd is verloren? Komen er betere tijden aan? Het antwoord brengt de band in het intense Tijd is alles. De inspiratiebron van het album: de geboorte van Delrue zijn dochter en de onzekerheid van het woelige tijdperk waarin zij moet opgroeien. Dit thema en de bijhorende emoties leverde songschrijver Klaas Delrue een stortvloed aan inspiratie op met als logisch gevolg, de meest persoonlijke en actuele Yevgueni-voorstelling tot nu toe. Wie Yevgueni als entertainer/performer kent, weet dat het geen filosofische praatbarak wordt. Integendeel, een verrassende achtbaanrit met vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Van ingetogen, akoestische pareltjes tot rock-'n-roll. Want Yevgueni blijft bovenal de koning van de hoop en troost.

Tijd is alles, maar dit concert wordt twee uur pure winst! Hartverwarmend, oerdegelijk en beklijvend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten