Bob Dylan, van Freewheelin' tot Nobelprijs

Deze informatie is niet meer actueel!
 Zijn naam viel al jaren als kanshebber maar pas in 2016 was het zover: Bob Dylan kreeg als eerste zanger de nobelprijs voor de literatuur. Maar moest hij deze prestigieuze literatuurprijs wel krijgen?  Vanuit deze vraag gaan we grasduinen in het gigantische oeuvre van Bob Dylan. We geven je wel handvaten mee om dieper te graven in de songs van Bob Dylan en er nog meer van te genieten.  Zijn ...

Wie

Niels Klerkx

Wanneer

  • di 21 mei 2019
    van 19.30 u tot 21.30 u
  • di 28 mei 2019
    van 19.30 u tot 21.30 u

Prijs

€ 24,00 (Basistarief: 24.00€;Abonnementsprijs: 19.00€;Correctieprijs 2: 17.00€;Correctieprijs 1: 18.00€)

Waar

naam
Raadzaal Lommel
adres
Dorp z/n3920 Lommel

Info

 Zijn naam viel al jaren als kanshebber maar pas in 2016 was het zover: Bob Dylan kreeg als eerste zanger de nobelprijs voor de literatuur. Maar moest hij deze prestigieuze literatuurprijs wel krijgen?  Vanuit deze vraag gaan we grasduinen in het gigantische oeuvre van Bob Dylan. We geven je wel handvaten mee om dieper te graven in de songs van Bob Dylan en er nog meer van te genieten.

 Zijn naam viel al jaren als kanshebber maar pas in 2016 was het zover: Bob Dylan kreeg als eerste zanger de nobelprijs voor de literatuur. Maar moest hij deze prestigieuze literatuurprijs wel krijgen?  Vanuit deze vraag gaan we grasduinen in het gigantische oeuvre van Bob Dylan. We beloven niet dat je naar huis gaat met een duidelijke ja of neen. Maar we geven je wel handvaten mee om dieper te graven in de songs van Bob Dylan en er nog meer van te genieten.

In samenwerking met CC De Adelberg, Stad Lommel - ref. IVA DE ADELBERG
Alle activiteiten