Kaas- en wijntasting (Volzet!)

Deze informatie is niet meer actueel!
Kaas en wijn hebben altijd wat met mekaar gehad. Maar er zijn vele soorten kazen en vele soorten wijnen. De juiste kaas met de juiste wijn combineren is niet zo eenvoudig.Samen met Marc Van Seghbroeck leer je welke type kazen bij welke type wijnen passen. Je achterhaalt ook welk brood, welk fruit, welke sla en welke chocolade bij welke kaas-wijn combinatie past...

Wanneer

  • ma 14 mei 2018
    van 19.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 28,00

Waar

naam
Raadhuis
adres
Dorp z/n)3920 Lommel

Info

Kaas en wijn hebben altijd wat met mekaar gehad. Maar er zijn vele soorten kazen en vele soorten wijnen. De juiste kaas met de juiste wijn combineren is niet zo eenvoudig.

Samen met Marc Van Seghbroeck leer je welke type kazen bij welke type wijnen passen. Je achterhaalt ook welk brood, welk fruit, welke sla en welke chocolade bij welke kaas-wijn combinatie past.

Uiteraard doe je ook praktijkervaring op; je combineert zelf kaas, wijn, fruit en chocolade en proeft en beoordeelt de smaakcombinaties.

Een boeiende en leerrijke ontdekking, zodat je in de toekomst op een juiste manier wijn- en kaasschotels voor je genodigden kunt klaarmaken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten