Kunstexpo - Stilstaan bij het leven

Deze informatie is niet meer actueel!
Vader en zoon Godfried en Bart Van Hertum dompelen je onder in de wonderlijke wereld van beestjes en mandala's. Terwijl Bart zijn inspiratie in de wijde wereld vindt, zoekt vader Godfried het dichter bij huis. Met zijn camera in de aanslag legt hij het leven van kleine en grotere beestjes op de gevoelige plaat vast. De crypte van de Duitse militaire begraafplaats biedt een mooie locatie voor ...

Wanneer

  • vr 27 april 2018
    tot
    zo 13 mei 2018

Waar

naam
Duitse Militaire Begraafplaats
adres
Dodenveldstraat 303920 Lommel

Info

Vader en zoon Godfried en Bart Van Hertum dompelen je onder in de wonderlijke wereld van beestjes en mandala's. Terwijl Bart zijn inspiratie in de wijde wereld vindt, zoekt vader Godfried het dichter bij huis. Met zijn camera in de aanslag legt hij het leven van kleine en grotere beestjes op de gevoelige plaat vast. De crypte van de Duitse militaire begraafplaats biedt een mooie locatie voor deze duotentoonstelling, waar het leven, de natuur en het verleden hand in hand gaan.

Van 27 april tot en met 13 mei iedere dag van 09.00u – 19.00u. gratis te bezoeken in de cryptekelder van de Duitse militaire begraafplaats.
Meer info via 011/55 43 70 of info@overgrenzen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten