Buitenspeeldag

Deze informatie is niet meer actueel!
Kom tussen 13u en 17u naar de Buitenspeeldag en maak samen met ons een reis rond de wereld! Knutsel je eigen UFO of raket, kom pizza's werpen in Italië, bamboebouwen in China, chillen op de camping in Nederland, ijsjes eten in Ijsland en nog zóveel meer! De buitenspeeldag is gratis toegankelijk voor iedereen. Om 15 uur start Lommel's got Talent. Een leuke talentenjacht tot 14 jaar. Kom er een liedje zingen of een kunstje tonen. Inschrijven t.e.m. 13 april.

Wanneer

  • wo 18 april 2018
    van 13.00 u tot 17.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Burgemeesterspark
adres
Stationsstraat 23920 Lommel

Info

Kom tussen 13u en 17u naar de Buitenspeeldag en maak samen met ons een reis rond de wereld!

Knutsel je eigen UFO of raket, kom pizza's werpen in Italië, bamboebouwen in China, chillen op de camping in Nederland, ijsjes eten in Ijsland en nog zóveel meer!

De buitenspeeldag is gratis toegankelijk voor iedereen. Let er wel op dat de activiteiten begeleid worden, maar dat je als ouder of begeleider zelf verantwoordelijk bent voor het toezicht op de kinderen.

Om 15 uur start Lommel's got Talent. Een leuke talentenjacht tot 14 jaar. Kom er een liedje zingen of een kunstje tonen. Inschrijven t.e.m. 13 april.

De Buitenspeeldag is een organisatie van de jeugddienst van Stad Lommel in samenwerking met Speelpleinwerking Kriebelboom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten