Gratis lezing Bruno Vanobbergen, kinderrechtencommissaris

Deze informatie is niet meer actueel!
Al 7 jaar komt Bruno Vanobbergen als Kinderrechtencommissaris op voor de belangen van alle kinderen. Met "Spelen in zwarte sneeuw" publiceerde hij onlangs zijn eerste manifest. De ondertitel van het boek is "Een fragiel manifest tegen kinderarmoede". Het boek neemt alleszins de handschoen op om kinderarmoede drastisch terug te dringen.

Wanneer

  • do 24 mei 2018
    van 19.30 u tot 21.30 u

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Al 7 jaar komt Bruno Vanobbergen als Kinderrechtencommissaris op voor de belangen van alle kinderen. Met "Spelen in zwarte sneeuw" publiceerde hij onlangs zijn eerste manifest. De ondertitel van het boek is "Een fragiel manifest tegen kinderarmoede".

Het boek neemt alleszins de handschoen op om kinderarmoede drastisch terug te dringen. Een beleidsdomein waar onze stad ook op inzet, met o.a. de aanstelling van een maatschappelijk assistente kinder(kans)armoede, de Netwerkdagen Kinderen Eerst en het Peter en Meter project.

Op donderdag 24 mei komt Bruno Vanobbergen naar Lommel voor een lezing. Deze vindt plaats in Cultuurcentrum De Adelberg en start om 19.30 uur. Deelnemen in gratis, maar wel vooraf reserveren via hanneke.huysmans@ocmwlommel.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten