Lutrock

Deze informatie is niet meer actueel!
Lutrock is een geweldig initiatief van 2 van onze leden, die een rockavond wilden organiseren met een aantal groepen met Lutlommelse roots. Als KWB stonden we meteen achter dit initiatief, waarna Eddy en Pierre op zoek gingen naar groepen die deze avond konden vullen. Meteen voelden 4 fantastische groepen zich geroepen om van dit initiatief een succes te maken, zijnde The Guv'nor, The Hive, ...

Wanneer

  • za 14 april 2018
    van 19.30 u tot 02.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
zaal Hanekap
adres
Hanekapstraat 123920 Lommel

Contact

Telefoon
011545574

Info

Lutrock is een geweldig initiatief van 2 van onze leden, die een rockavond wilden organiseren met een aantal groepen met Lutlommelse roots.
Als KWB stonden we meteen achter dit initiatief, waarna Eddy en Pierre op zoek gingen naar groepen die deze avond konden vullen.
Meteen voelden 4 fantastische groepen zich geroepen om van dit initiatief een succes te maken, zijnde The Guv'nor, The Hive, Black Man Ray en Hier en Nu.
Wij zijn er alvast zeker van dat dit een zeer mooie avond gaat worden.
Ik zou iedereen dan ook aanbevelen om de avond van 14 april alvast vrij te houden. Iets leuker en goedkoper (inkom is gratis) ga je voor deze avond zeker niet vinden.
Geef op de GPS alvast het adres van de Hanekap in en kom op 14 april met je vrienden genieten van deze muzikale toppers.
Tot binnenkort.

KWB Lutlommel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten