Dansketting in Lommel

Deze informatie is niet meer actueel!
Op Dag van de Dans nodigt Danspunt alle steden, gemeenten en dorpen uit om deel te nemen aan de Dansketting. Overal in Vlaanderen duiken die dag (menselijke) danskettingen op, een feest op verplaatsing! De choreografie wordt een uur voor de start aangeleerd op het dorpsplein, aan de bib, rond de kerk, … Verschillende danscoach, die Danspunt nauwkeurig heeft uitgekozen, leren de eenvoudige ...

Wanneer

  • za 28 april 2018
    van 13.30 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Op Dag van de Dans nodigt Danspunt alle steden, gemeenten en dorpen uit om deel te nemen aan de Dansketting. Overal in Vlaanderen duiken die dag (menselijke) danskettingen op, een feest op verplaatsing! De choreografie wordt een uur voor de start aangeleerd op het dorpsplein, aan de bib, rond de kerk, … Verschillende danscoach, die Danspunt nauwkeurig heeft uitgekozen, leren de eenvoudige choreografie aan. Meer dan 12 Vlaamse steden tekenden in op de dansketting.
Dans of musiceer mee in Aalst, Beersel, Boechout, Damme, Lommel, Maldegem, Ninove, Genk, Hasselt, Herentals, Huldenberg, Oostkamp of Vilvoorde.
De dansketting is voor iedereen die graag danst of er zich voor het eerst aan wil wagen. Samen met andere dansliefhebbers, jong en oud, huppelend en minder mobiel trekken ze samen door verschillende Vlaamse steden. De dansers-voor-één dag dansen in een ketting, een stoet, begeleid door live muziek zoals plaatselijke fanfares : gezelligheid en ambiance verzekerd!

Om 13u30 beginnen de repetities en om 15u start de dansketting aan het Cultuurcentrum De Adelberg in Lommel.
www.dansketting.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten