Rivals of Madtown + Common Strangers

Deze informatie is niet meer actueel!
RIVALS OF MADTOWN - How about it then? Rivals of Madtown komen met een rukwind van 11 beaufort aangestormd uit Noord-Limburgse hoek. Dit kwartet rauwe rockjonkies mag er dan wel uit zien als een viertal ideale schoonzonen. Klinken doen ze als venten met goesting om het kot op verfijnde wijze af te breken. + Zopas raakte bekend dat de Rivals hun gooi mogen doen naar een plek in de halve finale ...

Wanneer

  • za 31 maart 2018
    van 21.00 u tot 23.59 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Café Bar-a-bas
adres
Koning Leopoldlaan 33920 Lommel

Info

RIVALS OF MADTOWN - How about it then?
Rivals of Madtown komen met een rukwind van 11 beaufort aangestormd uit Noord-Limburgse hoek. Dit kwartet rauwe rockjonkies mag er dan wel uit zien als een viertal ideale schoonzonen. Klinken doen ze als venten met goesting om het kot op verfijnde wijze af te breken.

+
Zopas raakte bekend dat de Rivals hun gooi mogen doen naar een plek in de halve finale van Humo's Rock Rally 2018.
++
Meer over Rivals of Madtown: http://vi.be/rivalsofmadtown


COMMON STRANGERS - A common story (debuutshow)
Strangers will get common before you'll even notice. Vier vreemdelingen volgden hun instinct, bundelden hun wapens en werden Common Strangers. Het gevolg: swingende rock songs met een slinkse knipoog. Een knipoog naar een tijdperk waarin onbezonnen snoodaards stijfhoofdig hun eigen goesting deden! En dat is nu net het enige instinct dat deze ordinaire vreemdelingen blindelings volgen. Goe-sting.

+
met ex-leden van CARBON en Flying Shoe
++
Meer over Common Strangers: http://vi.be/commonstrangers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten