Bootcamp Coach Lommel

Deze informatie is niet meer actueel!
Ben jij het sporten tussen vier muren beu? Te benauwd, te weinig zuurstof? Sport je graag in groep in de heerlijke buitenlucht? Dan is deze Bootcamp zeker iets voor jou! Bootcamp is een mix van loopvormen, intervaltraining, boksen en fitnessoefeningen. Kortom, dé ideale workout om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in een zeer uitdagende natuurlijke omgeving. Back to basics, ...

Wanneer

  • di 14 november 2017
    tot
    wo 14 november 2018
    maandag
    Gesloten
    dinsdag
    Gesloten
    woensdag
    Gesloten
    donderdag
    Gesloten
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    van 10.30u. tot 11.30u.

Waar

naam
Sportpark De Soeverein
adres
Sportveldenstraat 103920 Lommel

Info

Ben jij het sporten tussen vier muren beu? Te benauwd, te weinig zuurstof? Sport je graag in groep in de heerlijke buitenlucht? Dan is deze Bootcamp zeker iets voor jou! Bootcamp is een mix van loopvormen, intervaltraining, boksen en fitnessoefeningen. Kortom, dé ideale workout om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in een zeer uitdagende natuurlijke omgeving.
Back to basics, back to nature!

Bootcamp is een cardiovasculaire en spierversterkende full body workout die voor alle sportniveaus toegankelijk is. Naast het verbranden van vet, werken we aan je conditie, kracht, coördinatie, explosiviteit en snelheid. Korte afstanden kunnen lopen is een vereiste! Verleg je grenzen en schrijf je in! No pain, no gain!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten