Kwart voor Vrijdag - Geen gezicht (première)

Deze informatie is niet meer actueel!
Het prettig gestoorde trio Roeland, Simon en Tom maakt al tien jaar lang muziek. Met veel enthousiasme, een pak muzikale bagage en vooral heel veel goesting zijn zij nu klaar voor hun eerste avondvullende voorstelling. CC De Adelberg stapte als first believer mee in hun verhaal en fungeerde als co-producent van deze voorstelling, die het midden houdt tussen muziektheater en cabaret. Een ...

Wie

Kwart voor Vrijdag

Wanneer

  • wo 24 januari 2018
    van 20.15 u

Prijs

€ 12,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Het prettig gestoorde trio Roeland, Simon en Tom maakt al tien jaar lang muziek. Met veel enthousiasme, een pak muzikale bagage en vooral heel veel goesting zijn zij nu klaar voor hun eerste avondvullende voorstelling. CC De Adelberg stapte als first believer mee in hun verhaal en fungeerde als co-producent van deze voorstelling, die het midden houdt tussen muziektheater en cabaret. Een buitenkans om dit aanstormend talent aan het werk te zien!

Geen gezicht is een voorstelling over een doosje. En over kaarten tussen de spaken. Over groentechips en rozebottelthee. Over stommiteiten. Over Liefde en vlees. Van andere vrouwen. Over jezelf storten. Sterven en voortleven. In gedachten. Over een puinhoop.

En content zijn.

Achteraf.

Het prettig gestoorde trio Roeland, Simon en Tom – samen Kwart voor Vrijdag - maakt al tien jaar lang samen muziek. In 2016 maakten ze muzikaal jeugdtheater met de voorstelling De kleuren van het getto. Met veel enthousiasme, een pak muzikale bagage en vooral heel veel goesting zijn zij nu klaar voor een nieuw avontuur: hun eerste avondvullende voorstelling!

CC De Adelberg stapte als first believer mee in hun verhaal en fungeerde als co-producent van de voorstelling Geen gezicht. Na een intensief traject kijken wij samen met Roeland, Simon en Tom trots uit naar de première van hun debuutvoorstelling, die het midden houdt tussen muziektheater en cabaret. Een buitenkans om dit aanstormend talent aan het werk te zien!

 

met de steun van STROOM, talentondersteuning in cultuur van de provincie Limburg, C-takt en CC De Adelberg Lommel

 

 

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten