Demonstratie dementiekoffer en Babbelbòks

Deze informatie is niet meer actueel!
Dementiekoffer: Vind je het moeilijk om de juiste informatie te vinden over dementie? Via de dementiekoffer kan iedereen die te maken krijgt met dementie op een anonieme en laagdrempelige manier aan de slag met geselecteerde materialen uit de bibliotheek. Het kan een springplank zijn naar informatie, een goed gesprek, een manier van samen stilstaan bij dementie. Op 9 en 23 oktober en op 6 november.

Wanneer

  • ma 09 oktober 2017
    van 14.00 u tot 16.00 u
  • ma 23 oktober 2017
    van 14.00 u tot 16.00 u
  • ma 06 november 2017
    van 14.00 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Dienstencentrum ’t Trefpunt
adres
Kapittelhof 13920 Lommel

Info

Dementiekoffer:
Vind je het moeilijk om de juiste informatie te vinden over dementie? Via de dementiekoffer kan iedereen die te maken krijgt met dementie op een anonieme en laagdrempelige manier aan de slag met geselecteerde materialen uit de bibliotheek. Het kan een springplank zijn naar informatie, een goed gesprek, een manier van samen stilstaan bij dementie.

De Babbëlbòks
Zorg wil een houvast zijn voor ieder die met ouderen in gesprek gaat. De nostalgische voorwerpen, foto’s en filmpjes in de koffer geven tal van mogelijkheden om te praten over ‘de tijd van toen’. De Babbëlbòks is bestemd voor mensen met lichte tot matige dementie, voor hun mantelzorgers en iedereen met interesse.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten