Muziektheater De Kolonie & Théâtre Des 4 Mains - Bizar (4+) (uitverkocht!)

Deze informatie is niet meer actueel!
Kijk binnen in het huis van een prettig gestoorde oma. In haar vrolijke bestaan wordt ze opgeschrikt door een soort klusjesman, die allerlei ‘reparaties’ komt uitvoeren. Hij opent kasten, sleutelt aan toestellen en vindt steeds iets wat hem compleet verrast. Zij is soms geamuseerd, soms gegeneerd, soms verstoord en soms compleet gestoord door wat hij allemaal uitvoert...

Wie

Muziektheater De Kolonie & THÉÂTRE Des 4 Mains

Wanneer

  • zo 17 december 2017
    van 15.00 u

Prijs

€ 6,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Kijk binnen in het huis van een prettig gestoorde oma. In haar vrolijke bestaan wordt ze opgeschrikt door een soort klusjesman, die allerlei ‘reparaties’ komt uitvoeren. Hij opent kasten, sleutelt aan toestellen en vindt steeds iets wat hem compleet verrast. Zij is soms geamuseerd, soms gegeneerd, soms verstoord en soms compleet gestoord door wat hij allemaal uitvoert. Oma en de klusjesman spreken een bizarre taal die niet te verstaan is, maar die toch iedereen begrijpt.

BiZAR is een speelse en muzikale voorstelling vol auditieve en visuele verrassingen. Een choreografie met herkenbare en ongewone recyclagevoorwerpen voor kleuters. Een te maffe voorstelling en ó zo leuk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten