Judas Theaterproducties: Goodbye, Norma Jeane

Deze informatie is niet meer actueel!
Judas Theaterproducties staat bekend om hun succesvolle musicals. Hun nieuwe voorstelling gaat over de figuur en het leven van legende Marilyn Monroe. Leugens, bedrog en klatergoud uit de Hollywoodwereld passeren de revue. Met Anne Mie Gils, Michiel De Meyer en vooral een fantastische Ann Van den Broeck zie en hoor je een uitgelezen cast die borg staat voor een onvergetelijke musicalavond. Na ...

Wie

Judas Theaterproducties

Wanneer

  • vr 19 januari 2018
    van 20.15 u

Prijs

€ 18,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Judas Theaterproducties staat bekend om hun succesvolle musicals. Hun nieuwe voorstelling gaat over de figuur en het leven van legende Marilyn Monroe. Leugens, bedrog en klatergoud uit de Hollywoodwereld passeren de revue. Met Anne Mie Gils, Michiel De Meyer en vooral een fantastische Ann Van den Broeck zie en hoor je een uitgelezen cast die borg staat voor een onvergetelijke musicalavond.

Na de succesvolle doortocht van De Rozenoorlog vorig seizoen, mocht Judas Theaterproducties met hun nieuwe voorstelling niet op het programma ontbreken. Deze keer focussen zij op de figuur en het leven van legende Marilyn Monroe. 1988. Een jongeman belt aan bij een klein appartement. Een vrouw van 62 opent de deur en stelt zich voor als Jane Edwards...

Na de succesvolle doortocht van De Rozenoorlog vorig seizoen, mocht Judas Theaterproducties met hun nieuwe voorstelling niet op het programma ontbreken. Deze keer focussen zij op de figuur en het leven van legende Marilyn Monroe.

1988. Een jongeman belt aan bij een klein appartement. Een vrouw van 62 opent de deur en stelt zich voor als Jane Edwards. Maar de jongeman laat zich niet voor de gek houden. Hij is haar grootste fan en hij weet het zeker: de vrouw die voor hem staat, is Norma Jeane Baker. Ooit beter bekend als Marilyn Monroe. Verbijsterd laat de vrouw de jongeman binnen. Ze is vooral bang dat haar geheim bekend zal worden, maar dan doet hij haar een voorstel. Hij wil weten wat er de laatste avond van haar leven is gebeurd.

Zo begint een indrukwekkende musical waarin leugens, bedrog en klatergoud uit de Hollywoodwereld de revue passeren.

Met Anne Mie Gils, Michiel De Meyer en vooral een fantastische Ann Van den Broeck zie en hoor je een uitgelezen cast die borg staat voor een onvergetelijke musicalavond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten