Barbara Dex - Dex tot de tweede macht

Deze informatie is niet meer actueel!
Barbara Dex bezingt de liefde voor haar vader, haar grote held. Op persoonlijke wijze blaast ze nieuw leven in de liedjes van haar vader. Een intieme muziekvoorstelling die naar de keel grijpt. Barbara Dex bezingt de liefde voor haar vader. Dat Marc haar grote held en voorbeeld is, mag iedereen weten. Van hem heeft ze zoveel geleerd. Met hem heeft ze zoveel gedeeld, gelachen, gehuild, ...

Wie

Barbara Dex

Wanneer

  • vr 23 februari 2018
    van 20.15 u

Prijs

€ 16,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Barbara Dex bezingt de liefde voor haar vader, haar grote held. Op persoonlijke wijze blaast ze nieuw leven in de liedjes van haar vader. Een intieme muziekvoorstelling die naar de keel grijpt.

Barbara Dex bezingt de liefde voor haar vader. Dat Marc haar grote held en voorbeeld is, mag iedereen weten. Van hem heeft ze zoveel geleerd. Met hem heeft ze zoveel gedeeld, gelachen, gehuild, gediscussieerd en gemusiceerd. Zijn eerlijkheid en heerlijkheid hebben haar als mens gevormd. Het muzikale heeft ze van hem geërfd...

Barbara Dex bezingt de liefde voor haar vader.

Dat Marc haar grote held en voorbeeld is, mag iedereen weten. Van hem heeft ze zoveel geleerd. Met hem heeft ze zoveel gedeeld, gelachen, gehuild, gediscussieerd en gemusiceerd. Zijn eerlijkheid en heerlijkheid hebben haar als mens gevormd. Het muzikale heeft ze van hem geërfd.

Met deze voorstelling wil Barbara haar vader NU, en niet later, in de bloemetjes zetten. Op persoonlijke wijze blaast ze nieuw leven in de liedjes van haar vader. Dat het een intimistische muziekvoorstelling wordt die naar de keel grijpt, staat vast.

Een muzikaal cadeau voor Marc: haar held, haar vader, haar clown.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten