fAbuleus i.s.m. Limburgse CC's - Snap Xl

Deze informatie is niet meer actueel!
SNAP XL is een energieke dansproductie boordevol hippe '90s-hits en groove dansmoves. Dans- en theaterhuis fABULEUS maakte de voorstelling met 14 jongeren en i.s.m. 7 Limburgse cultuurcentra waaronder De Adelberg. Het resultaat is een echt feest om naar te kijken en te beleven. Onder de dansers is er ook één Lommels talent, Maxine Bantje, die het hele traject mee kon afleggen. In SNAP XL ...

Wie

fABULEUS i.s.m. Limburgse cultuurcentra

Wanneer

  • za 03 maart 2018
    van 20.15 u

Prijs

€ 10,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

SNAP XL is een energieke dansproductie boordevol hippe '90s-hits en groove dansmoves. Dans- en theaterhuis fABULEUS maakte de voorstelling met 14 jongeren en i.s.m. 7 Limburgse cultuurcentra waaronder De Adelberg. Het resultaat is een echt feest om naar te kijken en te beleven. Onder de dansers is er ook één Lommels talent, Maxine Bantje, die het hele traject mee kon afleggen.

In SNAP XL brengt choreografe Talitha De Decker alles samen wat voor haar het toppunt is van dansplezier: virtuoze lijven, wiskundige structuren én de vette beats van '90s-muziek.Samen met 14 dansers creëert ze een feest dat zowel uitnodigend is, als vervreemdend. Disco-bewegingen vloeien samen tot geometrische patronen. Golven van symmetrie trekken door de bewegende massa. Let the rhythm ride you, guide you, sneak inside you, set your mind to move.

De cultuurcentra van Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Maasmechelen, Lommel en Tongeren sloegen de handen in elkaar om samen met fABULEUS een professioneel podiumproject uit te werken voor jongeren met artistieke ambities. Tijdens de creatie doorkruiste de ploeg van SNAP XL heel Limburg.

Dans: Maxine Bantje, Nikita Calatabiano, Lotte Curinckx, Lenny Gaethofs, Domien Huybrechts, Amina Iddrisu, Britt Lemmens, Ianthe Maes, Gus Philips, Lien Sodermans, Louis Staquet, Rob Vanderoost, Liene Verwimp en Kaatje Vranken / Choreografie: Talitha De Decker / Assistentie choreografie: Piet Van Dycke / Coaching: Natascha Pire / Dramaturgie: Peter Anthonissen / Muziek: Benjamien Lycke / Kostuums: Lotte Stek / Assistentie kostuums: Sabien Van Moorter / Scenografie: Oona Sauwens / Uitvoering scenografie Andreas Ketels / Lichtontwerp Frank Hardy / Productie fABULEUS / Coproductie C-mine cultuurcentrum, cultuurcentrum Hasselt, CC MUZE, CC Casino, cultuurcentrum De Adelberg, CC Maasmechelen, CC de VELINX en STUK. Met de steun van de Provincie Limburg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten