Ben Segers, Bert Huysentruyt, e.a. - Hells Bells (uitverkocht!)

Deze informatie is niet meer actueel!
Al jaren dromen de Hells Bells over het opnemen van die ultieme plaat waarmee ze gaan doorbreken. Crisis stimuleert creativiteit en plots komt er een waterdicht business plan: ze gaan snel geld verdienen met een commerciële kerstsingle. Voor één keer offeren de Hells Bells hun heilige geloofwaardigheid op en gaan ze commercieel plat op hun buik. Met het geld dat binnenstroomt, kopen ze de ...

Wie

Ben Segers, Bert Huysentruyt, Dominique Mondelaers en Lucas Van Den Eynde

Wanneer

  • za 24 maart 2018
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 16,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Al jaren dromen de Hells Bells over het opnemen van die ultieme plaat waarmee ze gaan doorbreken. Crisis stimuleert creativiteit en plots komt er een waterdicht business plan: ze gaan snel geld verdienen met een commerciële kerstsingle. Voor één keer offeren de Hells Bells hun heilige geloofwaardigheid op en gaan ze commercieel plat op hun buik. Met het geld dat binnenstroomt, kopen ze de vrijheid om eindelijk hun droom te realiseren.


In hun repetitiekot zijn de Hells Bells gedurende twee avonden per week de rocksterren die ze zouden willen zijn. Buiten de vier met eierdozen geïsoleerde muren, zijn Gerrie, Werner, Geert en Freddy echter vier midlifers die hun ietwat grijze bestaan zien wegtikken op de fabrieksklok van een met sluiting bedreigd bedrijf.

Al jaren dromen de Hells Bells over het opnemen van die ultieme plaat waarmee ze gaan doorbreken. Het platspelen van festivalweides is dan enkel nog maar een kwestie van tijd. De bewuste plaat komt altijd boven als het even wat slechter gaat, maar na jaren palaveren is het altijd een soort fetisj gebleven.

Wanneer het bedrijf waar ze werken daadwerkelijk de deuren sluit, moet de buikriem aan. De problemen stapelen zich op en BANG… Daar is ze weer: de plaat. Eindelijk willen ze hun jarenlange droom nu ook eens echt gaan realiseren. Ze hebben als werklozen een zee aan tijd, een boek vol ideeën, zelfs al een potentiële coverfoto! Er is slechts één probleem: ze hebben geen geld.

Crisis stimuleert creativiteit en plots komt er een waterdicht business plan: ze gaan snel geld verdienen met een commerciële kerstsingle. Voor één keer offeren de Hells Bells hun heilige geloofwaardigheid op en gaan ze commercieel plat op hun buik. Met het geld dat binnenstroomt, kopen ze de vrijheid om eindelijk hun droom te realiseren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten