Laïs omhelst kleinkunst

Deze informatie is niet meer actueel!
De dames van Laïs begeven zich in de veelzijdige wereld van de Vlaamse en de Nederlandse kleinkunst. Uit deze immense schatkamer plukken zij hun eigen lievelingsliedjes om ze met jou te delen. Liedjes van o.a. Boudewijn de Groot, Herman van Veen en Willem Vermandere, maar ook Zjef Vanuytsel en Luc De Vos.

Wie

Laïs

Wanneer

  • za 31 maart 2018
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 16,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

De dames van Laïs begeven zich in de veelzijdige wereld van de Vlaamse en de Nederlandse kleinkunst. Uit deze immense schatkamer plukken zij hun eigen lievelingsliedjes om ze met jou te delen. Liedjes van o.a. Boudewijn de Groot, Herman van Veen en Willem Vermandere, maar ook Zjef Vanuytsel en Luc De Vos. De liedjes worden voorzien van die unieke, wondere Laïstoets.


De dames van Laïs hebben met verschillende cd's, plat gespeelde festivalweiden van Pinkpop, Werchter, Dranouter en vele andere in binnen- en buitenland een uitzonderlijke status.

Na de intieme Laïs-kerktours omhelzen Annelies, Nathalie en Jorunn de Nederlandstalige kleinkunst – de taal kruipt immers waar ze niet gaan kan, zeker als deze taal in het bloed zit en het de taal is waarmee men opgegroeid is – ongetwijfeld tot vreugde van velen en in elk geval met frisse zin en geestdrift bij de dames van Laïs.

In dit concert begeven ze zich in de veelzijdige wereld van de Vlaamse en de Nederlandse kleinkunst. Uit deze immense schatkamer plukken zij hun eigen lievelingsliedjes om ze met ons te delen: liedjes die klank geworden herinneringen zijn, liedjes die eenvoudigweg goed zijn, liedjes die het hart raken. Liedjes van mensen die gelukkig nog onder ons zijn, zoals Boudewijn de Groot, Herman van Veen en Willem Vermandere, en liedjes van hen die we helaas moeten missen, zoals Zjef Vanuytsel en Luc De Vos. Maar altijd liedjes die voorzien worden van die zo gesmaakte, geheel unieke, wondere Laïstoets.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten