Michel Wuyts & Geert Vandenbon - Dag & Nacht Koers!

Deze informatie is niet meer actueel!
Verwacht je aan een geurige mix van hartige wielerverhalen en inspirerende liedjes. Michel Wuyts vertelt grote histories en leuke weetjes, grappige anekdotes en vertelsels waar je stil van wordt. Gewapend met enkel een gitaar versterkt Geert Vandenbon Michels woorden. De heren maken bovendien gebruik van prachtige wielerfoto's. Voor grote en kleine wielerfreaks en voor wie van intense verhalen ...

Wie

Michel Wuyts & Geert Vandenbon

Wanneer

  • vr 13 april 2018
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 12,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Verwacht je aan een geurige mix van hartige wielerverhalen en inspirerende liedjes. Michel Wuyts vertelt grote histories en leuke weetjes, grappige anekdotes en vertelsels waar je stil van wordt. Gewapend met enkel een gitaar versterkt Geert Vandenbon Michels woorden. De heren maken bovendien gebruik van prachtige wielerfoto's. Voor grote en kleine wielerfreaks en voor wie van intense verhalen en fijne liedjes houdt.

Dag & Nacht Koers! is een geurige mix van hartige wielerverhalen en inspirerende liedjes. Michel is de verteller van dienst, Geert de muzikant.

Al 25 jaar lang is wielerman Wuyts de stem van de koers bij ons. Zijn timbre en zijn taalgevoel maken hem uniek. Met verhalen van voor en achter de camera trekt hij volgend seizoen weer door Vlaanderen. Wuyts observeert en analyseert. Eens journalist, altijd journalist. Hij praat vanuit de buik van het peloton en kneedt koers tot zijn eigen verhaal, spits en verrassend: “97% van wat ik vertel is waarheid. Aan de luisteraar om te ontdekken waar die 3% fantasie zit.”

Koers heeft twee gezichten. Op klaarlichte dag zoeft het peloton voorbij. Atleten op het toppunt van hun kunnen. Camera's draaien, spanning stijgt. De sprint is bloedstollend. Winnaars en verliezers wentelen zich in lof en gejammer. Woordenvloed vol drama en heroïek. Als het circus halt houdt en de avond valt, worden atleten mensen. Vlees en bloed. Karakters, met ambities en dromen, met blessures en twijfels. Wit en zwart. De benen blijven stil en het brein gaat draaien. Ze zoeken naar woorden om verborgen verhalen te vertellen. Laagje na laagje deelt Michel hun ziel met de toeschouwer. En hun verhalen. Hij vertelt honderduit. Grote histories en leuke weetjes, grappige anekdotes en vertelsels waar je stil van wordt.

In Dag & Nacht Koers! trekt Michel Wuyts  op met Geert Vandenbon. Rustbrenger én gangmaker. Gewapend met enkel een gitaar, versterken zijn liedjes Michels woorden. Ze inspireren, ze laten dromen. Samen presenteren ze een avondvullende voorstelling, geschikt voor een luisterend en zittend publiek. Voor grote en kleine wielerfreaks en voor wie van intense verhalen en fijne liedjes houdt. De heren maken gebruik van prachtige wielerfoto's die de verhalen en songs voeding geven. Hierdoor is het geheel niets minder dan een heerlijke warme wieleravond.

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten