Arnold Sercu, Bart Verhelle & Piet Soete - In het spoor van Toon Hermans

Deze informatie is niet meer actueel!
Piet Soete, Bart Verhelle en Arnold Sercu nemen je mee op hun trein van liedjes en anekdotes. Ze houden halt in de kleinkunststationnetjes uit de tijd van Wim Sonneveld, Toon Hermans en vele andere, Vlamingen én Nederlanders. Op hun eigen wijze brengen zij onvergetelijke melodieën opnieuw tot leven. Vóór de pauze brengen de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van basisschool De ...

Wie

Arnold Sercu, Bart Verhelle & Piet Soete

Wanneer

  • di 30 januari 2018
    van 13.30 u tot 16.30 u

Prijs

€ 6,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Piet Soete, Bart Verhelle en Arnold Sercu nemen je mee op hun trein van liedjes en anekdotes. Ze houden halt in de kleinkunststationnetjes uit de tijd van Wim Sonneveld, Toon Hermans en vele andere, Vlamingen én Nederlanders. Op hun eigen wijze brengen zij onvergetelijke melodieën opnieuw tot leven. Vóór de pauze brengen de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van basisschool De Schommel een poëzieprogramma in het teken van het thema van de Poëzieweek 2018.

WEEK VAN DE PÖEZIE

Van Utrecht naar Oostende, van Den Haag terug naar Gent
We zijn er en het is alsof je net vertrokken bent
Over land en over zeeën,
heel alleen of met z'n tweeën
We rijden met een vaart,
de tijd die niemand spaart!

Een programma waarin Piet Soete, Bart Verhelle en Arnold Sercu ons meenemen op hun trein van liedjes en anekdotes, om halt de houden in de kleinkunststationnetjes uit de tijd van Wim Sonneveld, Toon Hermans en vele anderen, Vlamingen én Nederlanders. Op hun 'eigen wijze' brengen zij onvergetelijke melodieën opnieuw tot leven.

Voor de pauze brengen de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van basisschool De Schommel, o.l.v. hun juffen Diane Grobben en Sabine Vreys, een poëzieprogramma in het teken van het thema van de Poëzieweek 2018. Tijdens de pauze is er uiteraard koffie en taart.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten