Kommil Foo in concert - uitverkocht!

Deze informatie is niet meer actueel!
Mich en Raf Walschaerts zingen hun mooiste, beste, ontroerendste, grappigste en meest memorabele liederen. Omringd door een uitgelezen groep van maar liefst acht muzikanten. Verwacht je aan klassiekers als Ruimtevaarder, Madrid en De Volgende, maar ook splinternieuwe songs.

Wie

Kommil Foo

Wanneer

  • za 02 juni 2018
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 28,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Mich en Raf Walschaerts zingen hun mooiste, beste, ontroerendste, grappigste en meest memorabele liederen. Omringd door een uitgelezen groep van maar liefst acht muzikanten. Verwacht je aan klassiekers als Ruimtevaarder, Madrid en De Volgende, maar ook splinternieuwe songs. Kortom, een mix van humor en ontroering. Dit wordt ongetwijfeld een avond genieten!

Mich en Raf Walschaerts, het gelauwerde Kommil Foo duo,  zingen hun mooiste, beste, ontroerendste, grappigste en meest memorabele liederen. Omringd door een uitgelezen groep van maar liefst acht muzikanten, waaronder accordeonvirtuoos Gwen Cresens (Tanguedia, Patrick Riguelle,…) om er maar één te noemen.

Je krijgt liederen te horen die doorheen de jaren stuk voor stuk hun plek vonden in de talloze theatervoorstellingen van de broers. Verwacht je aan Kommil Foo-klassiekers als Ruimtevaarder, Madrid, De Volgende, maar ook aan splinternieuwe songs uit de meest recente voorstelling Schoft!

Dit wordt ongetwijfeld een avond genieten met de pareltjes die Raf en Mich in de voorbije decennia al geschreven hebben. Laat je in vervoering brengen via een mix van humor en ontroering. Een waardig slotconcert van het theaterseizoen 2017-2018! Kommil Foo en wij halen nog één keer alles uit de kast alvorens het doek valt over het seizoen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten