D'irque & Fien - Sol bémol ( 6+ )

Deze informatie is niet meer actueel!
D'irque & Fien is een Vlaams circusduo met internationale klasse! Sol bémol is een dromerige en grappige voorstelling gemaakt met hart en ziel. Over onderweg zijn met gevulde valiezen, over evenwicht zoeken (letterlijk en figuurlijk), over harmonie in het leven, maar ook met elkaar. Circustheater met alles erop en eraan, van spektakel tot fijnzinnige, poëtische en ontroerende elementen. ...

Wie

D'irque & Fien

Wanneer

  • zo 22 april 2018
    van 15.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 8,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

D'irque & Fien is een Vlaams circusduo met internationale klasse! Sol bémol is een dromerige en grappige voorstelling gemaakt met hart en ziel. Over onderweg zijn met gevulde valiezen, over evenwicht zoeken (letterlijk en figuurlijk), over harmonie in het leven, maar ook met elkaar. Circustheater met alles erop en eraan, van spektakel tot fijnzinnige, poëtische en ontroerende elementen.

D'irque & Fien is het circustheatergezelschap van Dirk Van Boxelaere en Fien Van Herwegen. Ze zijn zowel op scène als in het dagelijkse leven een duo. Hun voorstellingen – poëtisch en ontroerend – prikkelen en kietelen de kinderlijke ziel die in eenieder schuilt. Een koppel dat elkaar zoekt, elkaar verliest, elkaar vindt en dat hoopt met de partituren van het leven samen een concert te spelen. In duet balanceren ze van plek naar plek, van ontmoeting naar begroeting. Een reis vol uitdagingen en verrassingen, herkenbaar voor iedereen die nieuwsgierig is.

Na meer dan vijf jaar wereldwijd toeren met  hun voorstelling Carrousel des moutons brengen D'irque & Fien heel graag hun Sol bémol waarin ze opnieuw verrassen en ontroeren. Sol bémol is onmiskenbaar dromerig, grappig en voor iedereen die er zin in heeft. Een voorstelling gemaakt met hart en ziel over onderweg zijn met gevulde valiezen, over evenwicht zoeken (letterlijk en figuurlijk), over harmonie in het leven, maar ook met elkaar. Circustheater met alles erop en eraan, van spektakel tot fijnzinnige en poëtische elementen.

Vlaams circustheater met internationale klasse!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten