LommelPuur

Deze informatie is niet meer actueel!
LommelPuur gaat op zoek naar LommelPuurste" Mogen we ons even voorstellen? LommelPuur is een feitelijke vereniging, enkele jaren geleden opgericht door enkele rasechte Lommelaars en met een duidelijk doel: Lommelse culturele initiatieven extra kansen geven. We richten ons in de eerste plaats op Lommelse muzikanten en bands en trachten hen vooral, in eigen Lommelse omgeving, extra speelkansen ...

Wanneer

  • za 28 oktober 2017
    van 17.30 u tot 23.59 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €; Aan de kassa: 7,00 €)

Waar

naam
de Kievit
adres
Kievitpad 213920 Lommel

Contact

Telefoon
0474 436 444

Info

LommelPuur gaat op zoek naar LommelPuurste"
Mogen we ons even voorstellen? LommelPuur is een feitelijke vereniging, enkele jaren geleden opgericht door enkele rasechte Lommelaars en met een duidelijk doel: Lommelse culturele initiatieven extra kansen geven. We richten ons in de eerste plaats op Lommelse muzikanten en bands en trachten hen vooral, in eigen Lommelse omgeving, extra speelkansen te geven.
Zo werd het sympathieke muzikale duo Dyadic de winnaar van onze vorige editie in 2015. Als kroon op het werk konden ze als winnaar hun eerste eigen nummer professioneel opnemen bij Studio XI te Lommel-Kolonie en zo verder timmeren aan hun muzikale carrière.
Om de editie van dit jaar voor te bereiden, organiseerde LommelPuur in de maanden mei en september 2 vrije podia. Zo kregen muzikanten die dat wensten al de kans om extra podiumervaring op te doen en een keertje het publiek te proeven.


Op 28 oktober zullen een tiental Lommelse muzikanten en bands het beste van zichzelf geven in wijkvormingscentrum de Kievit te Lommel-Balendijk. Sommigen traden reeds op tijdens een van de twee vrije podia, anderen zullen we op 28 oktober pas aan het werk zien om ons te verrassen. Het programma van de avond van LommelPuur zal de komende weken artiest per artiest bekend gemaakt worden op www.lommelpuur.be en via onze facebookpagina. Het moet ook nog gedeeltelijk een verrassing blijven, nietwaar? Hou die kanalen alvast in de gaten!
Inkomkaarten zullen vanaf donderdag 12 oktober online beschikbaar zijn op www.lommelpuur.be voor de democratische prijs van 5 euro. Aan de dagkassa betaal je 7 euro. Je ontvangt meteen 2 drankbonnen aan de inkom om de avond gezellig kunnen in te zetten.
Met de organisatie proberen we ook steeds een goed doel te ondersteunen. Zo hebben we bij de vorige editie Make a Wish een fijne financiële ondersteuning kunnen bieden. Deze keer trachten we via de Warmste Week van Studio Brussel vzw Akindo en kinder- en jeugdtheater de Theatrier een financieel hart onder de riem te steken.
Wij hopen u op 28 oktober te mogen ontmoeten voor een gezellige muzikale avond met verschillende genres!
Onze allerbeste groeten
LommelPuur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten