Erhan Demirci: Komt goed!

Deze informatie is niet meer actueel!
Erhan Demirci is een Limburger en daarom ook wereldburger. Hij verkaste enkele jaren geleden van Oostham naar Brussel en kwam hierdoor van het harde Limburgse dorpsleven terecht in het nog hardere ‘life in the ghetto’ van Brussel.In zijn allereerste avondvoorstelling Komt goed! neemt Erhan je mee op ontdekkingstocht naar het onbekende, het onbeminde...

Wie

Erhan Demirci

Wanneer

  • vr 20 oktober 2017
    van 20.15 u

Prijs

€ 12,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Contact

e-mail
info@ccdeadelberg.be

Info

Erhan Demirci is een Limburger en daarom ook wereldburger. Hij verkaste enkele jaren geleden van Oostham naar Brussel en kwam hierdoor van het harde Limburgse dorpsleven terecht in het nog hardere ‘life in the ghetto’ van Brussel.

In zijn allereerste avondvoorstelling Komt goed! neemt Erhan je mee op ontdekkingstocht naar het onbekende, het onbeminde. Hij herbeleeft zijn allesbehalve doorsnee jeugd en gidst je door zijn wedervaren in Limburg tot zijn leven à la Bruxellois! Een stad die hij als inwoner en sociaal medewerker van de Foyer steeds beter leerde kennen. Erhan gunt je een blik achter de schermen van onze hoofdstad, onthult de geheimen van de straat en vertelt op hilarische wijze hoe we als Vlaming het beste kunnen overleven in zijn grote liefde: Brussel/Brussels/Bruxelles. Kritisch, scherp maar altijd positief. Komt goed!

Je kent Erhan Demirci nog niet? Jawel, zijn internetfilmpje Sorry uit Café Corsari ken je ongetwijfeld en is ondertussen uitgegroeid tot een echte wereldhit. In het theater ontpopte hij zich ondertussen tot volleerde stand-upper, goed voor een fantastisch amusant avondje-uit!

In het voorprogramma brengt hij Antwerpenaar Latif Ait mee. Het levende bewijs dat een Limburger wel degelijk ‘goede vriend’ kan zijn met een Antwerpenaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten