THERE THERE Company: As long as we

Deze informatie is niet meer actueel!
THEATER OP DE MARKT 2017 presenteert circustheater in samenwerking met CC De Adelberg!Hand op hand acrobatie vereist balans en vertrouwen, kracht en breekbaarheid, steun en overgave. Als een acrobatische figuur foutloos wordt uitgevoerd, zien we enkel perfectie...

Wie

THERE THERE Company

Wanneer

  • za 28 oktober 2017
    van 20.15 u

Prijs

€ 7,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Contact

e-mail
info@ccdeadelberg.be

Info

THEATER OP DE MARKT 2017 presenteert circustheater in samenwerking met CC De Adelberg!

Hand op hand acrobatie vereist balans en vertrouwen, kracht en breekbaarheid, steun en overgave. Als een acrobatische figuur foutloos wordt uitgevoerd, zien we enkel perfectie. As long as we wil tonen wat erachter ligt: eindeloos herhalen, het onvermogen om samen te werken, de soms lachwekkende zinloosheid van het proberen. En af en toe wel het perfecte samenspel. Naast twee artiesten, honderd witte koffiekopjes op scène: net als de lijven, sterk en toch breekbaar. THERE THERE Company stript hun circuskunsten van alle circus-preconcepties. Ze zoeken naar wat voor hen de essentie is in deze jonge kunstvorm.

THERE THERE Company, dat zijn Toon Van Gramberen en Hanna Mampuys. Ze debuteerden met de voorstelling TYPO en hun gezelschap Deux sans Trois.

Kom zeker de sfeer opsnuiven en wegdromen tijdens één van de vele andere voorstellingen op het festival. Voor updates: www.theateropdemarkt.be!

 

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten