Theater Terra: Welterusten, Kleine Beer (4+)

Deze informatie is niet meer actueel!
Theater Terra, bekend van onder meer de voorstellingen De Kabouter, Kikker en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt het wereldberoemde prentenboek Welterusten, Kleine Beer tot leven in deze nieuwe familievoorstelling. Kleine Beer kan niet slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer...

Wie

Theater Terra

Wanneer

  • zo 26 november 2017
    van 15.00 u

Prijs

€ 8,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Contact

e-mail
info@ccdeadelberg.be

Info

Theater Terra, bekend van onder meer de voorstellingen De Kabouter, Kikker en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt het wereldberoemde prentenboek Welterusten, Kleine Beer tot leven in deze nieuwe familievoorstelling. Kleine Beer kan niet slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer. Uiteindelijk neemt hij zelfs de maan en alle fonkelende sterren voor hem mee. Zal Kleine Beer dan wel kunnen slapen?

Grote Beer, Kleine Beer en hun berengrot komen nu voor het eerst naar het theater. Ná de voorstelling mag iedereen die wil  met Kleine Beer op de foto!

Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals en won al diverse prijzen, waaronder de Hans Snoekprijs, de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards. Voorstellingen van Theater Terra zitten boordevol muziek, prachtige poppen, magische momenten en zijn een tikkeltje spannend. Hierdoor houden ze héél de familie in de ban.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten