Stijn Meuris: Tirade 2.017

Deze informatie is niet meer actueel!
Stijn Meuris behandelt in hoog tempo de onkunde, de hufterigheid en het Grote Liegen van onze nationale leiders. Hij doet dit met humor en scherpzinnige observaties, maar ook met een ongekende felheid. Stijn Meuris, een bezield verteller! Stijn Meuris over de stand van het land! Na het onverwachte succes van de eerste Tirade tijdens het afgelopen seizoen heeft Stijn Meuris de smaak te pakken ...

Wie

Stijn Meuris

Wanneer

  • za 06 januari 2018
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Stijn Meuris behandelt in hoog tempo de onkunde, de hufterigheid en het Grote Liegen van onze nationale leiders. Hij doet dit met humor en scherpzinnige observaties, maar ook met een ongekende felheid. Stijn Meuris, een bezield verteller!

Stijn Meuris over de stand van het land! Na het onverwachte succes van de eerste Tirade tijdens het afgelopen seizoen heeft Stijn Meuris de smaak te pakken dus komt de dilettante debutant met een vervolg. Omdat het nodig is… en op verzoek van velen.

 

De eerste 'eindejaarsconférence' van Meuris behandelde in hoog tempo de onkunde, de hufterigheid en het Grote Liegen van onze nationale leiders. Met humor en scherpzinnige observaties, maar ook met een ongekende felheid.  En raad eens: dat zijn bij Tirade 2.017 opnieuw de ingrediënten, maar dan geschreven op maat van 2017. Aan materiaal alvast geen gebrek.

 

"Je zou het gewoon storytelling kunnen noemen, maar dan met een oprechte boosheid," aldus Meuris vorig jaar. "Een boosheid die niet langer weg te zetten valt zoals het ongenoegen van enkele zuurpruimen, maar die bij steeds meer mensen begint te jeuken." Dat daarbij regelmatig gelachen kan worden, is een bonus.

 

Tirade 2.017 belooft een handenwrijvend vervolg te worden op iets wat stilaan de allures van een reeks begint te krijgen. Meuris zoals je hem kent, maar ook een beetje zoals je hem nog nooit hoorde! Stijn Meuris: een bezield verteller!

 

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten