Percussive: geTIKt!

Deze informatie is niet meer actueel!
geTIKt! is een visueel slagwerkspektakel dat je niet wilt missen! Alles draait rond timing, ritme en power. Het energieke trio rijgt de spectaculaire acts, doorspekt met verbluffende muziek, naadloos aan elkaar. Humor is nooit ver weg in hun show. Zonder slag of stoot veranderen ze in muzikale clowns, maar verliezen hierbij hoogstaand slagwerk niet uit het oog. De klok tikt ongenadig. Tijd is ...

Wie

Percussive

Wanneer

  • za 20 januari 2018
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

geTIKt! is een visueel slagwerkspektakel dat je niet wilt missen! Alles draait rond timing, ritme en power. Het energieke trio rijgt de spectaculaire acts, doorspekt met verbluffende muziek, naadloos aan elkaar. Humor is nooit ver weg in hun show. Zonder slag of stoot veranderen ze in muzikale clowns, maar verliezen hierbij hoogstaand slagwerk niet uit het oog.

De klok tikt ongenadig.

Tijd is er altijd te weinig.

Tijd vliegt voorbij, zet ons onder druk.

Tijd is alles – zeker voor een drummer!

 


De drie heren van Percussive Sam, Jef en Bert –  allen Kempenzonen – brengen hun publiek al jarenlang van slag. geTIKt! is het logische vervolg op iDrum!, de show waarmee Percussive de voorbije jaren kon rekenen op uitverkochte en laaiend enthousiaste theaters.

In het visueel slagwerkspektakel geTIKt!  krijgen timing, ritme en power een nieuwe dimensie. Het energieke trio Percussive rijgt de spectaculaire acts, doorspekt met verbluffende muziek en een tijdloos thema, naadloos aan elkaar. De humor is nooit ver weg in hun show. Zonder slag of stoot verandert dit trio tot muzikale clowns. Spectaculair en hoogstaand slagwerk blijft echter wel hun insteek.

geTIKt! gaat over-tijd en klinkt als een klok! BAM!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten