Supermarkt

Deze informatie is niet meer actueel!
Nog nooit ging u zo vrolijk winkelen!In 2011 werd in zaal Commerce voor de eerste keer Supermarkt georganiseerd. De gezellige en trendy markt focuste op creatief werk van twintig vrouwelijke ontwerpers. De markt kende een geweldig succes, verhuisde in 2014 naar De Adelberg en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste, tweejaarlijkse traditie...

Wanneer

  • zo 04 december 2016
    van 11.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
CC De Adelberg
adres
Adelber3920 Lommel

Info

Nog nooit ging u zo vrolijk winkelen!

In 2011 werd in zaal Commerce voor de eerste keer Supermarkt georganiseerd. De gezellige en trendy markt focuste op creatief werk van twintig vrouwelijke ontwerpers. De markt kende een geweldig succes, verhuisde in 2014 naar De Adelberg en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste, tweejaarlijkse traditie.

Supermarkt breidde uit met meerdere deelnemers, zowel mannen als vrouwen. Telkens staan de volgende kernwoorden centraal: Lommels, jong & creatief en hip & ondernemend.

Supermarkt verzamelt bovendien een superaanbod: juwelen, fotografie, design, kook- en bakkunst, schilderwerk en grafisch ontwerp, hout- en glascreaties, trendy kleding en hippe accessoires. Kortom: het Lommelse creatieve talent verenigd!

 

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten