Compagnie Lewis & Sprookjes enzo: Incontri (6+)

Deze informatie is niet meer actueel!
Een magische vuurperformance in openlucht voor iedereen. Een winterspektakel. Trek je dikke jas en sjaal aan en geniet van deze hartverwarmende voorstelling in het Prinses Astridpark achter het cultuurcentrum. Kom onder de sterrenhemel genieten van deze hartverwarmende vuurperformance.

Wie

Compagnie Lewis & Sprookjes enzo

Wanneer

  • za 03 december 2016
    van 19.00 u

Prijs

€ 6,00

Waar

naam
Prinses Astridpark
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Een hartverwarmende vuurperformance onder de sterrenhemel

Een magische vuurperformance in openlucht voor iedereen! Een winterspektakel. Trek je dikke jas en sjaal aan en geniet van deze hartverwarmende voorstelling in het Prinses Astridpark achter het cultuurcentrum.

Bij valavond worden de vuren aangestoken en verandert geleidelijk aan het Prinses Astridpark rondom de kleine vijver in een eigenzinnig vuurspektakel. Incontri vertelt een verhaal vol sterke beelden dat je doet wandelen tussen de sterren en laat dansen tussen de vlammen. Paraplu’s worden draaimolens van vuur, vuurslangen schieten weg in het donker…

Incontri betekent ontmoeting in het Italiaans. Bij elke voorstelling vindt er een unieke ontmoeting plaats; met het publiek en met de locatie. De voorstelling is een openlucht sprookje met vuur als expressiemiddel. Incontri is erg interactief: er wordt gedeeld met het publiek, het vuurtheater vindt plaats dichtbij de kijker, ervoor en soms ertussen. Een totale ervaring en dit onder een schitterende sterrenhemel!

 

 

 

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten