Elastic: Momento! (6+)

Deze informatie is niet meer actueel!
Elastic is een klein, burlesk personage met een Italiaans accent. Door zijn elasticiteit en behendigheid wordt hij ook wel een slangenmens genoemd die een onophoudelijke mix van visuele humor, mime en acrobatie brengt.Hij laat je schaterlachen en brengt het kind in elk van ons naar boven...

Wie

Elastic

Wanneer

  • za 01 oktober 2016
    van 19.00 u

Prijs

€ 6,00

Waar

naam
CC De Adelberg
adres
Adelber3920 Lommel

Info

Elastic is een klein, burlesk personage met een Italiaans accent. Door zijn elasticiteit en behendigheid wordt hij ook wel een slangenmens genoemd die een onophoudelijke mix van visuele humor, mime en acrobatie brengt.

Hij laat je schaterlachen en brengt het kind in elk van ons naar boven. Alledaagse voorwerpen en situaties vormen een ideale speeltuin om zijn vaardigheid en verbeelding te testen. Wat eerst een banale situatie lijkt, ontaardt al vlug in een absurd en acrobatisch avontuur.

Met een vertederende onschuld neemt hij het publiek mee in zijn komische nummers.  Dit alles in een ononderbroken stroom van grappige gebeurtenissen, wonderlijk en onverwacht,  die je tot tranen toe doen lachen.

Elastic is internationale klasse! Geniaal improviserend en steeds weer verrassend. Klein van gestalte, maar groots in daden. Met zijn ontwapenende lichaamstaal verovert Elastic ieders hart. De energie, het plezier en het enthousiasme zal niemand onberoerd laten.

Na de voorstelling trakteert De Adelberg op een hapje en een drankje om het nieuwe seizoen te vieren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten