Jonas Vanthielen, Sabine Goethals en Divan (Hermitage): De dichter is een koe

Deze informatie is niet meer actueel!
Een bonte avond van 100 gedichten der Lage LandenLaat twee acteurs en één muzikant snuisteren in de uitgebreide collectie van het Poëziecentrum. Het trio wordt op haar beurt uitgedaagd om met honderd gedichten uit het poëtisch collectief geheugen aan de slag te gaan.Sluit vervolgens deze artiesten enkele weken op in een afgelegen repetitieruimte...

Wie

Jonas Vanthielen, Sabine Goethals en Divan (Hermitage)

Wanneer

  • wo 25 januari 2017
    van 20.15 u

Prijs

€ 6,00

Waar

naam
CC De Adelberg
adres
Adelber3920 Lommel

Info

Een bonte avond van 100 gedichten der Lage Landen

Laat twee acteurs en één muzikant snuisteren in de uitgebreide collectie van het Poëziecentrum. Het trio wordt op haar beurt uitgedaagd om met honderd gedichten uit het poëtisch collectief geheugen aan de slag te gaan.

Sluit vervolgens deze artiesten enkele weken op in een afgelegen repetitieruimte.  Beloof hen op het einde van de rit een podium en een publiek. Het resultaat van dit experiment heet De Dichter is een Koe: een spannende mix van woorden (zoveel woorden), nieuwe nummers, verrassende interpretaties en een eigenzinnige jukeboxachtige kijk op honderd gedichten der Lage Landen. Gegarandeerd een bonte avond!

Actrice Sabine Goethals (Theater ZamZam, Vitaya, Focus/WTV/AVS), acteur Jonas Van Thielen (De Leeuw van Vlaanderen, Ten Oorlog, De Laatste Show) en zanger-muzikant Divan (Hermitage, De Spooiberg) maken een eigentijdse theatervoorstelling met poëzie als uitgangspunt. Hiermee willen ze poëzie bekend(er) maken bij een breed publiek!

De Dichter is een Koe bruist, schuurt, borrelt en prikkelt zich een weg naar je hart!

i.s.m. Cultuurdienst en Openbare Bibliotheek

 

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten