Leesclub bib Lommel

Deze informatie is niet meer actueel!
Onze leesclub leest en bespreekt een vijftal boeken per jaar (laatste donderdag van de maand, om de twee maanden). In een aangename en ontspannen sfeer wisselen we van gedachten waardoor we een genuanceerd beeld krijgen van het boek.Mocht je geïnteresseerd zijn, kom zeker een keer luisteren. Iedereen is van harte welkom. Meer info 011 39 96 80 of lommel@bibliotheek.be.

Wanneer

  • do 29 september 2016
    van 20.00 u tot 22.00 u
  • do 24 november 2016
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Bibliotheek Lommel
adres
Michel Jansplein 13920 Lommel

Contact

website
http://uitinlommel.be

Info

De leesclub van de Lommelse bib leest en bespreekt een vijftal boeken per jaar. In een aangename en ontspannen sfeer wisselen de leden van gedachten waardoor ze een genuanceerd beeld krijgen van het boek. Om de twee maanden komt de leesclub samen op de laatste donderdag van de maand. Gedurende die periode kunnen de leden een exemplaar van het te bespreken boek afhalen in de bib.

Welke boeken? De keuze van de boeken wordt bepaald door enerzijds suggesties van lezers uit de leesclub en medewerkers van de bib. Hiernaast vragen we de leden van de leesclub ook om een boek te bespreken dat hen geraakt heeft op gelijk welke manier. Zo kan er weer een lijstje aangelegd worden met spannende, intrigerende, onverwachte, grappige… kortom goede boeken.

Geïnteresseerd? Mocht je geïnteresseerd zijn, kom zeker een keer luisteren. Iedereen is van harte welkom. Onze leesclub eindigt ten laatste om 22 uur.

Voor inlichtingen kan je ons altijd contacteren: 011 39 96 80 of lommel@bibliotheek.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten