Garageverkoop Lommel

Deze informatie is niet meer actueel!
Bijna 500 deelnemers openen een garagewinkel. Deze staan in een gids met deelnemers. Er zijn 4 infopunten waar je iets kan eten en drinken, informatie krijgen of basic fietsherstelmateriaal gebruiken. Via Internetgazet.be hebben we ook de verkiezing van de Mooiste Garage van Lommel! Het bezoeken van de garageverkoopwinkels is natuurlijk gratis, het inrichten van een garagewinkel kost 7,50 euro.

Wanneer

  • za 23 april 2016
    van 10.00 u tot 18.00 u
  • zo 24 april 2016
    van 10.00 u tot 18.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
grondgebied Lommel
adres
Dorp 143920 Lommel

Info

Het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 april wordt voor de 17de keer de garageverkoop in Lommel georganiseerd. Het concept hiervoor is ondertussen gekend: heel wat garages zullen dat weekend omgetoverd worden tot garagewinkels waar de bewoners oude spullen in kunnen verkopen. Met succes, want vorig jaar waren er maar liefst 500 deelnemende garagewinkels.
Om het boekje, met deelnemers en een oplijsting van hun verkoopartikelen, klaar te maken, worden de inschrijvingen hiervan al afgesloten op zondag 20 maart om 16 uur. Die dag kan je terecht bij Toerisme Lommel (Dorp 14) tussen 13 en 16 uur voor inschrijven en betaling van het deelnemersgeld. We helpen je daar met plezier verder zodat je jouw inschrijving en betaling kan afronden. Zo wordt alles in stelling gebracht voor een zonnig garageverkoopweekend.
Net zoals het afgelopen jaar voorziet de organisatie 4 infopunten waar je terecht kan als bezoeker. Naast informatie omtrent de garageverkoop, boekjes met deelnemers, een stratenplan van Lommel dat je kan meenemen of een gids met meer toeristische info over Lommel, voorzien we ook een hapje en een drankje of kan je gebruik maken van basic fietsherstelmateriaal. En je kan er een sanitaire stop maken. De garagewinkels bezoeken kan gerust met het hele gezin en kan perfect met de fiets. En fietsen door Lommel heeft je nog zoveel meer te bieden. De infopunten zijn voorzien op school Den heuvel (Heuvel), school de Klimtoren (Barrier), wijkschooltje Eltenbos (onderdeel school de Speling) en school Sint Jan (Kerkhoven).
Samen met Internetgazet Lommel hebben we ook de verkiezing van de Mooiste Garage van Lommel, zowel een juryprijs als een publieksprijs waar ook jij je stem kan voor uitbrengen!
Het bezoeken van de garageverkoopwinkels is natuurlijk gratis, het inrichten van een garagewinkel kost 7,50 euro

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten