Boekenbabbel met Joke Adam

Deze informatie is niet meer actueel!
Ik hou van wetenschap en kunst, van bordspellen en verhalen. Het is mijn ultieme droom om een professioneel schrijfster te worden. Ik schrijf het liefst in fantasierijke genres, zoals fantasy en sciencefiction. Daar kan ik mijn verbeelding in kwijt en hier en daar wat frustraties over onze huidige, werkelijke wereld. Het zijn verhalen van hoop en verandering, van menselijkheid, avontu...

Wanneer

  • za 27 april 2024
    van 14.00 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Standaard Boekhandel Lommel
adres
Kerkstraat 283920 Lommel

Contact

e-mail
info@lommeliterair.be

Info

Ik hou van wetenschap en kunst, van bordspellen en verhalen.


Het is mijn ultieme droom om een professioneel schrijfster te worden. Ik schrijf het liefst in fantasierijke genres, zoals fantasy en sciencefiction. Daar kan ik mijn verbeelding in kwijt en hier en daar wat frustraties over onze huidige, werkelijke wereld. Het zijn verhalen van hoop en verandering, van menselijkheid, avontuur en moed. Verhalen naar mijn eigen hart dus!


Op het tabblad Lezen vind je nieuws, gratis kortverhalen en gegevens over mijn boeken. Voor schrijvers en degenen die een blik achter de schermen willen werpen heb ik allerlei tips en ervaringen verzameld onder Schrijven. Kom met jouw tips en vragen naar de Boekenbabbel.


undefined
Alle activiteiten