Eriksson Delcroix & The Leftbank Ramblers - The Honky Tonky Country Show. Een ode aan de countrypioniers.

Nathalie Delcroix viste als meisje enkele country lp's op uit de stoffige collectie van haar ouders en leerde zichzelf de befaamde country snik. Kleine jongen Bjorn stemde zijn radio af op een wekelijks countryprogramma en perfectioneerde zijn country gitaar- en jodel-skills, deze laatste al fietsend, om niemand te storen.  In 1999 ontmoetten Nathalie en Bjorn elkaar voor het eerst, de ...

Wanneer

  • za 01 juni 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 20,00 (Abo - 18,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Nathalie Delcroix viste als meisje enkele country lp's op uit de stoffige collectie van haar ouders en leerde zichzelf de befaamde country snik. Kleine jongen Bjorn stemde zijn radio af op een wekelijks countryprogramma en perfectioneerde zijn country gitaar- en jodel-skills, deze laatste al fietsend, om niemand te storen. 
In 1999 ontmoetten Nathalie en Bjorn elkaar voor het eerst, de vlam sloeg over, ook muzikaal. Hij Hank, zij Wanda. De twee stemmen bleken voor elkaar gemaakt.  
Na vier platen leek het Eriksson Delcroix tijd om gewoon de gitaar en de micro te nemen en te spelen wat ze het allerliefst spelen, de songs van hun grootste country helden. Ze worden daarin bijgestaan door hun onnavolgbare begeleidingsband The Leftbank Ramblers: Elko Blijweert op gitaar, Tomas De Smet op contrabas, Peter Pask op gitaar/keyboards en Alain Rylant op de drums. 

In openlucht.
Alle activiteiten