Dag van het Zand 4 Kids 2016

Deze informatie is niet meer actueel!
De Dag van het Zand 4 Kids is een gezellig kinderkunstenfestival in het teken van glas en zand. Eén groot speelterrein waar de kinderen baas zijn. Niemand minder dan K3 zal het event afsluiten.

Wie

K3 (Groep)

Wanneer

  • zo 28 augustus 2016
    van 13.30 u tot 19.15 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Stadscentrum Lommel
adres
Dorp z/n3920 Lommel

Info

Waar? Stadscentrum Lommel
Wanneer? Zondag 28 augustus 2016, van 13.30 tot 19.15 uur
Gratis toegang !!

De Dag van het Zand 4 kids is een gezellig kinderkunstenfestival in het teken van glas en zand. Eén groot speelterrein waar de kinderen baas zijn.

Stadscentrum
Een kinderkunstenfestivalrond rond glas en zand voor alle kinderen, hun mama’s, papa’s, oma’s en opa’s. Maak je eigen glasjuweeltje of zandarmbandje, giet je eigen glaskunstwerkje, vaar met elektrische bootjes, maak een torenhoge legoconstructie, geniet van knettergek straattheater en veel meer.

GlazenHuis Beach
Speciaal voor de Dag van het Zand 4 Kids toveren we het glasatelier in het GlazenHuis om tot een ‘glasbeach’. Creatief met zand en glas blazen op het strand. Dit wordt ongetwijfeld het warmste plekje in Lommel. Inschrijven kan de dag zelf, maar let op, de plaatsen zijn beperkt.

Mini-supermarkt
Ben je jonger dan 18 jaar en heb je de knutselmicrobe te pakken? Toon en verkoop al je leuke zelfgemaakte spulletjes op onze mini-supermarkt. Inschrijven via sofiesevens@hotmail.com.

Kids on stage
Ben je tussen 6 en 14 jaar oud en ben je een hippe dj, zanger(es), danser(es), goochelaar of wat-dan-ook en heb je zin om een optreden te geven op het podium van K3? Dit is je kans. Bezorg ons voor 15 juli een kort filmpje van je act.

K3
De zomer van Lommel Leeft sluiten we af met een fantastisch optreden van niemand minder dan K3 !!!!!!!!!!!!!!! Het optreden van K3 start om 18.30 uur.

Praktisch
• Van 13.30 tot 17 uur kan je aan de workshops deelnemen en is er straattheater op een aantal locaties in het stadscentrum: Marktplein, De Vryheyt, Het GlazenHuis en het Astridpark
• Van 16.30 tot 17.30 is er het Vrij Prodium (Kids on Stage) op het Hertog Janplein
• Van 17.30 tot 18.15 is er op het Hertog Janplein een kinderdisco met Anick
• Van 18.30 tot 19.05 uur kan je het optreden van K3 bijwonen op het Hertog Janplein

Veel gestelde vragen
Hoe laat kunnen we op het plein waar K3 optreedt? Waar vinden de workshops plaats? Waar kunnen we parkeren? Op deze en veel meer vragen vind je het antwoord op deze ‘Veel gestelde vragen’ pagina.

Win een meet-and-greet met K3
Een exclusieve meet-and-greet met K3? Op de foto Hanne, Klaasje en Marthe? Welke fan is er niet voor gewonnen? Grijp nu je kans, want via de facebookpagina van de stad Lommel en die van De Dag van het Zand 4 Kids gaan er een aantal meet-and-greets de deur uit.

De meet-and-greet met K3 is telkens voor 1 volwassen begeleider en 2 kinderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten